Tegelwerken

Tegelwerken buiten laten uitvoeren

Dé partner voor tegelwerken

Dat Tegelwerken Mertens dé partner voor tegelwerken in Geraardsbergen en omstreken is, hoeft niet te verbazen. Wij bieden onze klanten immers een ware totaalservice en zien daarbij geen detail over het hoofd. Eerst komen we bij je langs om de betegeling, het voegsel, de ondergrond en de plinten te bespreken.

Daarna gaan we minutieus te werk om je gekozen vloer- of wandbetegeling te plaatsen. We hanteren daarvoor de techniek van de dubbele verlijming. Die houdt in dat we niet alleen lijm op de ondervloer aanbrengen, maar dat we ook een laag op de tegel zelf voorzien.

Het voordeel daarvan is dat je tegels veel beter zullen hechten dan bij een enkele verlijming. Zeker als er vloerverwarming aanwezig is, is die techniek noodzakelijk.

Een vloerder voor je tegelwerken inschakelen?

Vraag vandaag je vrijblijvende offerte aan!

Laat je keuken of badkamer betegelen

Van een keuken tot een badkamer betegelen, we gaan geen uitdaging uit de weg. Zelfs een terras aanleggen, vormt voor ons geen enkel probleem.

Je tegelwerken aan ons uitbesteden? Stuur ons dan gerust een bericht. Als je toch liever laminaat of vinyl voor je vloer verkiest, geven we je daarover een woordje uitleg op de desbetreffende pagina’s.

Ook andere klusjes bovenop je tegelwerken kan je aan ons overlaten. Denk aan trapjes uitwerken, betonplaten gieten en vloeren isoleren

Tegelwerken Mertens uit Geraardsbergen is dé referentie voor tegelwerken, wandbetegeling in badkamers, klikvinyl en terrassen.