Badkamers

Een badkamer betegelen? Dat kunnen we!

Een badkamer betegelen? Dat kunnen we bij Tegelwerken Mertens als geen ander. We focussen ons voornamelijk op de wandbetegeling in je douche, op je bad en in de hele badkamer an sich. De waterbestendige betegeling combineren we met een KERDI-doek, waardoor vocht en vuil geen kans krijgen. Meer bepaald maken we (inloop)douches er geheel waterdicht mee.

Onze service stopt echter niet bij de badkamertegels plaatsen. We kunnen eveneens een inlooprooster voorzien of een andere vochtige ruimte zoals een keuken onder handen nemen. Na onze tussenkomst ben je alleszins verzekerd van een piekfijn afgewerkt resultaat.

Wil je weten hoeveel het precies kost om je badkamer met wandtegels te laten afwerken? Laat ons dan iets weten en wij stellen een vrijblijvende offerte voor je op. Om een badkamer te betegelen, verplaatsen we ons in de ruime regio rond Geraardsbergen en bij uitbreiding in heel Oost- en West-Vlaanderen.

badkamer betegelen
Douche betegelen

Tegelwerken Mertens uit Geraardsbergen is dé referentie voor tegelwerken, wandbetegeling in badkamers, klikvinyl en terrassen.